maanantaina, syyskuuta 18, 2006

Suuri säikähdys.

Viikonloppureissuni Helsinkiin Rakkautta & Anarkiaa -festivaalille meni vallan myttyyn, sillä lauantaina sain kämppikseltä soiton, että rakas vomppani oli sairastunut. Muruseni oli oksennellut taukoamatta perjantai-illasta lähtien, ja lauantaina oksennuksesta löytyi jopa verta. Ohjeistin kämppistä ottamaan välittömästi yhteyttä päivystävään eläinlääkäriin ja jäin sydän syrjälläni odottamaan puhelinsoittoa. Onneksi lääkärin määräämät tropit auttoivat sunnuntaihin mennessä, mutta palasin kuitenkin Tampereelle päivän etuajassa yrjöpossuani hoivaamaan. Onneksi hän vaikuttaa nyt jo tervehtyneen ja syökin taas hyvällä ruokahalulla.

Tapaus toi elävästi mieleeni kuuden vuoden takaiset muistot, jolloin rakas kisuni Mimmi kuoli. En silloin voinut työasioiden vuoksi olla Mimmin luona, mikä tuntui todella kamalalta. En olisi antanut itselleni anteeksi, jos Murulle olisi käynyt pahemmin Helsingissä ollessani.

Huhut ovat muuten tosia; siirryn keskiviikkona uudelle vuosikymmenelle. Syntymäpäivän ilta kuluu dj-hommissa Tamyn kaupunkisuunnistusbileissä Yo-talolla. Tänne minua saa tulla onnittelemaan tai lohduttamaan, riippuu näkökannasta.

Ei kommentteja: