keskiviikkona, elokuuta 16, 2006

Kaksi paivaa.

Aikani taalla on lahes lopussa, ja tuntuu silta, etta enemman jai tekematta kuin tuli tehtya. Tama johtuu paitsi rajallisista rahavaroista, myos lamaannuttavasta helteesta ja yleisesta saamattomuudesta.

Jatin torstaina Friday Night Projectin valiin (juontaja oli visailuemanta ja sudokukirjailija (sic) Carol Vorderman), ja menin sen sijaan Portobello Film Festivalille katsomaan irlantilaisia animaatioita ja lyhyita rockumentteja. Ensinmainitut olivat paaosin ihan hyvia, mutta jalkimmaiset mielenkiintoisista aiheistaan (UNKLE, Kasabian, Libertines, Mystery Jets) huolimatta harmittavan amatoorimaisesti toteutettuja.

Sunnuntaina ja maanantaina sain harrastaa evakuointia sydameni kyllyydesta. On aika extreme-kokemus juosta krapulassa 15 kerrosta portaita alas palosireenin huutaessa. Maanantain halytys taas tapahtui puoleltaoin, kun olin juuri menossa nukkumaan. Onneksi, toisin kuin monilla, minulla oli kummallakin kerralla vaatteet paallani. Lampimat ilmat ovat nimittain taalla talta eraa ohitse.

Ei kommentteja: