perjantaina, elokuuta 04, 2006

Sitsilviissiin.

Ei olekaan nyt kiiretta minnekaan. Aamulla raahasin kauhealla tohinalla puolet kapsakeista Maryleboneen. Sitten kaikeksi onneksi paatin kavaista vanhalla kampalla tarkistamassa postin. Siella odottikin kirje BBC:lta. Celebrity Mastermindin nauhoitukset oli peruttu. Tilalle tarjottiin toista lippua lokakuuksi mutta paskaakos mina silla. Mutta ainakin ehdin Rushesin voittajanaytokseen.

Eilinen Friday Night Project oli ristiriitainen kokemus. Ensinnakin sain aika huonon paikan. Tuoli, jolla istuin viime viikolla oli rikki. Ja mina kun luulin laihtuneeni. Ehka pitaisi syoda vahemman juustokakkua. Mutta kun se on niin hyvaa! Ai niin, se ohjelma. Rupert Everett oli viimeviikkoiseen (aah) Justiniin verrattuna kamala tylsimys. Mutta kylla minuakin vituttaisi, jos 80% vakijuontajien jutuista kasittelisivat a) seksuaalisuuttani b) julkkisystaviani. Shown pelastivat pari hauskaa ennaltanauhoitettua sketsia, joista toiseen oli saatu vilahtamaan itse George Michael. Mika on ihme, koska viimeviikkoisessa ohjelmassa aijan puistoseikkailuista heitettiin aika pahaa herjaa. Mutta itse pidin ainakin tata esiintymista paljon viisaampana kuin noin viikon takaista BBC:n haastattelua, jossa YrjoMiihkali rayhasi haastavansa kaikki brittien roskalehdet oikeuteen. Eiko siita Sony-oikeudenkaynnista opittu mitaan, Yrtsi?

Musiikkivieras oli Primal Scream, joka esitti uuden singlensa Dolls. Hyvinhan rokki kulki, mutta tassa vaiheessa yleisokin vaikutti vaisulta; tunnelma ei ollut lahellakaan viimeviikkoista. No jaa. Kylla siita editoimalla hyvan shown saa. Ja kai sita pitaa menna ensi viikollakin.

Ei kommentteja: