perjantaina, heinäkuuta 28, 2006

Eikä turhaan.

Eilen tuli taas jonotettua Friday Night Projectin nauhoituksiin. Tällä kertaa saavuin paikalle puoli kuudelta, ja jono oli taas valtava. Osasyy tähän lienee ollut vierailevan juontajan ilmoittaminen etukäteen; tämä kun oli Darknessin laulaja Justin Hawkins. Aikaisempi saapuminen kuitenkin kannatti, sillä pääsin tunnin odottelun jälkeen sutjakkaasti sisään. Ja vaikka minua ärsyttää paikannäyttäjien/järjestyksenvalvojien kummastuneet/säälivät katseet kun sanon olevani yksin, saa yksinäinen neitonen katsomosta takuuvarmasti hyvän paikan vaikka tulisi vähän myöhemminkin.

Mutta Justin! Hän oli niin charmantti! Ja rento! Ja fiksu! Ja hauska! Ja paljon komeampi puku päällä kuin trikoissa! En ole koskaan ollut mikään Darkness-fani, mutta eilisen jälkeen olen kyllä Justin-fani. Musiikkivieraana taas oli ihqusupermagee Kasabian, joka esitti uuden singlensä Empire (tsekatkaa video! ihqusupermagee!).

Ainoa miinuspuoli illassa oli yleisön lämmittelijä, jonka vitsit olivat sanasta sanaan samat viime viikolla. Ehkä eivät kuvittele, että joku on niin säälittävä, ettei ole torstaisin parempaa tekemistä. Mutta minä olen! Ja siksi menen ensi viikollakin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

kortti tuli ja lunasti paikkansa jääkaapin ovesta. me otetaan täällä murun kanssa torkkuja häntä kirnun päällä ja haikaillaan, että koskahan se liina tulee kotio. ikävä. ja välillä vähän hurraillaan. *halaus*